Hej dagboken

Idag är det fredagen den 13e, så passa er så ingenting hemsk händer. Själv har jag gjort en egen "skyddsdress" utav madrass, den ser ut som en klänning med hål för armarna och så..

Vaknade tio idag, men lat som vi är har vi legat i sked i över en timme och kurrat nu, jag och Fantomen.. Erik är på jobbet och sen ska han direkt på nå studentskit.. Tänk om jag kände nån student, men det gör man ju aldrig.. Inte ens jag själv har tagit studenten, och jag kommer aldrig göra det heller, vilket resulterade i att jag var arg och grät igår. Skällde och bråkade med Erik och skrev ut på msn att jag hatade alla studentfittor, sen stannade jag hemma hela dagen med tv'n på högsta volym så jag inte skulle höra hur roligt dom har.. Men hur roligt har ni idag? Är ni bakis? Hoppas! Hah!!

Vad händer idag då? Jag ska väll städa (hur många gånger har ni inte hört det på denhär bloggen egentligen, haha. Men det är ju bara för man säger att man ska städa sen hittar man massa annat vikigt som man bara måste göra den stunden, typ äta en macka eller bajsa eller så..) Sen ska jag maila till arbetsförmedlingen, inte fan tänker jag gå dit iallafall när jag äger en computer.. Och sen då? Va? Va händer sen? Hade hoppas att min nedladning av SATC skulle va klar, men Erik sa att det var virus, så vi va tvugna att stoppa nedladdningen, jak = lässän.. :'(


Just det, 22åringen(Camilla) har fest imorgon! Be there or else I die!

Singla slant på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0