Hemma igen

Har vart hos mormor och målat deras stuga, bakis. Usch det var inte roligt.. Men efter ett tag blev man pigg och körde på som fan. Pengar tjänade vi också, inget vi hade räknat med. Så imorgon ska vi köpa en dubbelsäng, skööööönt måste jag säga!

Fyfan hur jag mådde i Lördags alltså, och stressad var jag! Vi sprang omkring här hemma och packade och letade efter grejor,s kit förvirrade och bakfulla, när vi kom till bilden hade mamma karl med sig ett alko test,
Erik blåste först och det visade att hans promillehalt var 0,7. Alla skrek och skrattade och tyckte det var skit konstigt eftersom det var dagen efter.
Sen var det min tur, det visade 0,8 i promille.

Jag vet inte vad som är normalt men vi var iaf full under hela bilresan och sen när vi kom fram var vi hur döda som helst. Kollade på Gröna milen på teven och somnade tidigt.

Imorse gick vi upp relativt tidigt och gick till stranden, där bråkade vi som fan och sen kom mamma och hämtade oss, hem till mormor igen och äta, äta, prata, gunga, fota, åh just det jag har fotat värsta fina porträtten, synd att det var på mormors kamera bara. Hoppas hon har mail så hon kan skicka över bilderna.

Men vafan? det var inte alls dethär jag skulle skriva kom jag på nu..
Aja, jag får väll kanske börja med ett nytt inlägg då, om jag orkar.. Erik ligger i sängen och väntar på mig..

Sola och söka jobb imorgon, samt aerobics.. Imorgon ska bli en toppendag har jag bestämt, vakna positiv och le dagen ut, hejppa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0