Känd tv profil = Bitch?

Förrut när jag jobbade på en viss restaurang så kom -------- med diverse okänd vän dit och satte sig ned, de ville äta och jag gav dom menyn. De ville äta sushi till förrätt och skulle ha så många antal bitar som inte fanns på menyn, vi hade typ 3,5,7,9 & 12 eller nått.. Men dom skulle ha typ 8, och de skulle dela. Sen till huvudrätten så skulle de dela på nån maträtt som dom skulle lägga till och ta bort massa från. Sedan skulle dom dela en flaska av det finaste röda vinet som vi hade, och när jag sa att jag var ny (var helt ny på stället och ny som servitris överhuvudtaget) så skrattade dom högt och jag hänvisade dom till menyn, då började dom fråga frågor om jag hade "dethär" och "dethär" vinet och jag var själv tvungen att öppna menyn och leta och svara ja och nej.

Efter fem minuter ropade dom på mig "ursäääkta, ursäääktaaa!? Var är våran sushiiii?"
"Det kommer strax" svarade jag och sprang. När jag kom ut med sushin så sa dom "ursäkta, ursääääktaaa?? Var är wasabin??"
Så jag var tvungen att visa dom var wasabin var.. "men var den inte lite väl grön? Herregud, vad lite wasabi vi fick, vi vill ha mer, tänk på att vi två ska dela på dethär också!"

Efter ett tag skrek dom efter huvudrätten och när jag väl kom ut med den var det nånting som det var för lite av också..

Ja, dom var väldigt krävande måste jag säga och dom pratade väldigt överdriven Stockholmska. Som tur var slutade jag precis efter det, så jag rymde från allt skäll osv =D

Men nu till frågan vem tror ni att det var? Det är en känd TV profil från tv 4, som iaf jag inte kan se som bitchig och krävande, men som tydligen är väldigt falsk i sitt arbete, måste vara jobbigt..

Gissa ;) Jag kanske berättar sen..

Kommentarer
Postat av: skvallerlover

ooh tell me :D

2008-06-18 @ 09:03:43
URL: http://medelmichelle.blogg.se/
Postat av: Helena

berätta berätta =) =) =)

2008-06-19 @ 01:50:38
URL: http://www.metrobloggen.se7misshoneypie
Postat av: Tilda

Ni måste ju gissa, sen berättar jag;D

2008-06-19 @ 12:32:39
URL: http://tllda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0