Kill me,

Det börjar gå utför..
Haha nejdå, men nästan förfan.. Igår blev det pilsner och sverige matchen på Interpool med Erik, Michelle och Linda. Sen gick vi hem och sminkade på Sverige flaggan och ut till Berggrenska och drack mer pilsner, jag och Mickan alltså..

Träffade Eriks vänner som vi tydligen tyckte var våra vänner också så vi satt lite med dom, sen gick vi runt och såg dumma ut ett tag och sen hörde vi det ryktas om att det var krog på häng lös, haha när vi kom dit märkte vi att det var nå student greja och alla studenter låg på backen och rullade runt och var skit fulla och såg ut som skit, och eftersom vi också såg lite knasiga ut med Sverige tröjor och Sverigeflagga på kinden så bara promenerade vi in bland alla studenter utan att betala, SKÖNT då ser man alltså 4 år yngre ut än man är, grrr lamm kött here I am!
Just det Victor följde med oss på krogen också men han stog mest och raggade och dansade med tjejer och jag och Michelle var fulla och dansade runt och flumma. Aja, kul kväll iallafall måste jag säga, kanske att den är värd ångesten idag..?

Idag ska jag ringa och säga mina referenser till jobbet där jag var på intervju igår, men förvisso (?) så hittar jag inte kortet med hans telefonnummer på.. =/ Måste googla och leta eniro.. Hittade två referenser som inte hatar mig eller som jag inte har jobbat svart på men båda var från samma ställe iof.. bed bed...

Hehe, eller ää jag skulle skriva en rolig grej som vi gjorde igår, men jag kom på att det går nog inte att skriva och förklara för då blir den inte rolig längre, hänger ni med?

Snart blir det valbo med Allimack & Rono-elle (Camilla och Elle) men innan funderar jag på om jag ska ägna lite tid åt min lilla katt, diska skålarna, byta ut kattsanden och busa med han ett tag.. Ja det ska jag!

Bilder från gårdagen kommer sen.. SEN SA JAG!

Åh cola burk sökes!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0