Kom igen Prittmarie

Jag skrev ett inlägg för några dagar sen att jag lever, men jag fattar inte var det inlägget tog vägen. Hursomhelst, jag lever! Har varit ledig nu i en vecka och åker tillbaka till jobbet idag igen. Helt sjukt men jag har ingen ångest alls, det ska tillochmed bli lite kul eller nått.. Nästa torsdag när jag jobbar är det Das Boot, det är som Mondaybar fast kassare, men snacka om att jag kommer må dåligt iallafall över att jag måste jobba när jag bara vill festa och lyssna på grym musik. Hursomhelst, en vecka efter det är det ju min tur, för då åker ju jag på Mondaybar! Fattar inte att det är sant jag..

CYA

Åker imorgon igen

Imorgon åker jag tillbaka till jobbet igen, snacka om att tiden går fort inte sant?

Har haft en underbar ledighet, med fest och slapp och har träffat mycket vänner..
Känns helt ok att åka iväg ändå.. Kommer hem nästa onsdag igen ändå! Hursomhelst så har jag börjat fundera lite vad jag vill göra med livet, bättre sent än aldrig inte sant?:p

Mer om det sen,

kisses


en bild från helgen. mer om helgen kommer sen..

Say it right, med:

Alltså, skulle inte ni vägra? Jag skulle:


Här har vi därimot talang

GillartÅh ikväll är det ju idol.. hur gör man dårå?

scHhh


Säg inte till nån att jag knäpper webcam bilder och lägger ut på bloggen!!


Pino

Igår var vi ut. Jag, Sandra och knästrumporna. Vi var fulla, glada och vi ägde världen.

Vaknade nyss av att en okänd röst skrek HALLÅÅ??! i min hall. Jag är naken och full och sover så jag går ut och tittar, och där står det en man och ba "hallå?" jag ba "hallå!?" Så ser man att han blir lite generad, han ba "jag ska besikta lägenheten" jag ba" va, oj, jaha, ehhh, aaa, okej??, hmm, jag ska bara sätta på mig kläder men kom iiinnnn!! jaa! kom in!"
Så stängde jag sovrumsdörren och satte på mig det första jag kunde hitta, en Sverige tisha och vita fotbolls shorts. Sen går jag ut, så står han kvar i hallen och vet inte riktigt vad han ska göra, jag ba "asså de e luuuugnt, de e bara att titta omkring!!" så går jag in i hallen och vänder, tar med mig armen och svingar den lite lätt i vändningen och hummar lite, jag går till tv rummet och vänder mig mot mannen, han kollar in på toaletten, när han går ut till köket så går jag till toan för att kissa, där ligger ett par använda trosor och nån har glömt att spola ner sitt kiss och papper i toaletten.
När jag går förbi köket och sneglar in på vad han gör så står det fullt med tomma ölburkar och glas med baccardi och mjölk(ja!) på diskbänken. Jag går hit till datorn i vardagsrummet och mannen kommer in och tittar på mig..
Jag skäms
Han skäms
Vi skäms
Fantomen skäms inte, även fast han hade bajsat värsta bajskorven som luktade bajs i sin bajslåda
"näääee, mene dehär såg ju bra ut, lit slitna tapeter meneeee, det är ju som det är"
också går han.

Och här sitter jag, nyvaken, full, bakis, förvirrad, förnedrad och nedtryckt av samhället. Och även en besiktad lägenhet!

Idag kör vi på fest igen! heja heja heja! Jag ska vinna Singstar!


alkis


ready for a night out!!

Bongo Bong

Idag blir det redbull Vodka med Sandra och sen quiz på HB! Grejerrr!!


Hej bloggen!

Jag kom hem i måndags kväll, men jag har inte haft tid att uppdatera föränn nu..

Jobbpasset gick bra och fort och snart ska jag tillbaka igen, redan på måndag!
Igår var jag med Sandra, Mirja, bäbisen och Farmorn på lager 157 i Falun, jag hade inte tok mycket pengar men följde med ändå för att titta på utbudet. Fan vad det kliade i fingrarna kan jag ju säga..
Men jag shoppade iallafall ett par leejeans till halva priset (500kr) + två tröjor (35kr/styck) + overknee strumpor(2 för 50kr) + örhängen (10kr styck) sen fick det vara nokk!

Efter shoppingresan åkte jag hem och packade lite med Erik (vi flyttar i helgen, jippi), sen åkte jag med Michelle med en colaflaska och där kollade vi på Hostell, fast vi kollade inte så mycket det blev mest babbel. Fast när fingrar började bli avhuggna och ögon urploppade och avklippta så fokade vi lite extra på tv'n haha.


Idag har jag mycket att stå i, snart blir det en promme i Hemlingby med Sandra och hennes schäferdjur snart och sen ska jag träffa Michelle som ska komma hit och rota i mina gamla kläder om hon vill ha någonting haha + att hon kanske hinner färga mitt gula hår? åh, jag måste sola också, ansiktet är så vitt så det går åt det blå hållet ju..
Hursomhelst, sen blir det fika med Linda och sen måste jag packa. Klockan fem kommer Erik hem och då ska vi åka och köpa tapeter. Nån som har nått förslag på var man kan köpa tapeter i Gävle?

Hursomhelst...

I helgen kanske Malin kommer, hoppas! Det skulle vara himlans skoj sörrö!

Nu var det slut! Hej

menb tja

se där, jag kom in på bloggen ändå. Vi får se om det här går att publicera.. Snart är det hemgång igen. På måndag! Tänka sig vad tiden har gått fort. YESSSS!!

På ledigheten ska jag flytta och måla och sånt, också blir det kanske en festgång..

Blue hawajj, går vi hand i hand.

Va har hänt hemma då? Berätta

Carraaa miiijjaaa!!

RSS 2.0