Helgens bravader

Okej, det här kommer kanske bli ett tråkigt inlägg eftersom jag inte har fått bilderna som alla tog ännu, men vi testar..

Torsdag: Full
Jag, Malin, Ki, Erik & Adde gick på Heartbreaks "Quiznight", och det var meningen att vi skulle ta en öl, men det blev fem. Men det var skit kul! Adde och Erik som skulle upp och jobba dagen efter blev vekligen packade och stannade ute tills krogen stängde. Och jag och Malin gick faktiskt hem klockan tolv efter att quizen var slut eftersom vi inte ville va bakis på fredagen. PS: Vi trodde att vi var skit duktiga på quiz, men vi kom inte ens i top 3, hahaha! :)

Fredag: Full
Värsta dagen! Sofia och Erika från mitt jobb kom med tåget till Gävle klockan halv ett. Jag mötte upp dom och vi gick hem till mig, sen gick jag och Sofia till frissan och nu är man blond och korthårig igen! :) Men jag blev supernöjd(första gången hos frisören, gick till Sotlugg och Linlugg tror jag dom heter. Rekomenderar varmt!!)
Sen gick vi på stan och stress shoppade och sen hemmåt där vi började fixa oss och käkade gott!
Sen började vi festa, vi lekte lekar och hade as kul. Efter ett tag så märkte vi att Erika blev lite full, för hennes ögon var typ helt stängda, haha! Sen skulle hon bara vila 5 minuter så det var ju bye bye Erika. Haha !:)
Sen drog vi på krogen vid tolv tiden tror jag och sen är det typ ingen mer som minns något.
Små saker vi minns:
* Malin tappade väskan på golvet och skulle böja sig ner och plocka upp sina grejer, då ramlade hon och kröp på alla fyra, och kjolen hade åkt upp också, och när Jannice frågade vad hon höll på med så vände hon huvudet sakta och sa "vaaaa?"
* Jag råkade spilla lite öl på Sofia och då fick hon damp och hällde öl över hela mig och det råkade komma lite på en annan tjej också, och när hon frågade varför vi hällde öl på henne så sa jag "Men jag lovar, det gör inget! Du behöver inte ha dåligt samvete" *skäms*
* Vi trackade Eriks kompisar och ringde typ 20 gånger till dom från klockan 21:00 på kvällen till 04:00 på natten
* När vi kom hem så la jag och Malin oss i sängen och gosade och låg skeden sen deckade vi fast vi skulle egentligen skulle på efterfest
* Alla 4 ramlade minnst en gång

Sen minns vi inget mer.

Hårfärgen

Lördag: Full
Jag, Malin, Erik och Ki lekte min och Malins lek som vi hade pysslat med as länge, vi blev fulla och Malin skämdes så mycket för att hon hade visat röven på hb dagen innan så vi drog till hang loose, där är det tråkigt!
Jag och Malin dansade och hoppade överdrivet mycket

Söndag: Bakis


Kommentarer
Postat av: Lindha

Ja Silja Galaxy är det. Jasså då får ju du träffa scotts varje gång dom är där:P hehe.

2009-02-24 @ 18:15:09
URL: http://lindaharrysson.blogg.se/
Postat av: Tilda

Sotlugg & linlugg är mina favvisar, fast nu har jag inte varit där sen jag var blond.

2009-02-24 @ 22:27:55
URL: http://tlldeling.blogg.se/
Postat av: Anonym

skriv meeeer=))www.lindasmith.blogg.se

2009-02-26 @ 16:16:19
Postat av: Malin

Du missade det att du,jag och Ki ramlade i en stor hög. Med mig UNDERST!!

2009-02-27 @ 04:35:26
Postat av: Cristin

Riktigt fin blogg du har! :)

Ska vi prenumerera på varandra på bloglovin? Om du vill det kan du lämna en kommentar hos mig och säga att du lagt till mig så lägger jag till dig direkt när jag ser kommentaren.

och förresten en sak till, om du vill får du gärna rösta på mig som ”månadens blogg” (står mer om det i min blogg,), jag länkar alla som har röstat på mig!

ha det super!

2009-02-27 @ 21:04:31
URL: http://ccristin.blogg.se/
Postat av: Anonym

upppsatee

2009-03-05 @ 11:17:48
URL: http://lindasmith.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0