Inget funkar

Min mobil funkar inte, internet funkar knappt.. Så ni vet varför jag är så okontaktbar.. det blir annat när jag kommer hem den 27:e Augusti. Hör av mig då.

KLAD!

Jag har köpt en ny dator, jag skriver på den nu! Den ska jag ta med mig imorgon när jag åker iväg i 15 dagar, ska bli så skönt att ha något att göra när man inte jobbar eller sover! Jag älskar min nya dator, den är snygg söt och vacker och jävligt bra också såklart! Fick den av mamma, TACK MAMI =)

Sen köpte jag 5 tröjor och 2 skor och lite mer, men det är mindre relevant just nu.. Haha relevant.. Va fan betyder det egentligen? '

På fredag får jag träffa Malin, det är första gången sen Turkiet resan, det ska bli roligt! :)

Som ni har märkt så har jag inte lagt ut bilderna eller skrivit nånting om resan, men det är för att jag inte har smällt ännu att jag är hemma.. Längtar tillbaka som ett svin.

Men nu blir det sova, jag och Erik ska ta 07:30 bussen till Sthlm imorgon och gå på skansen m.m innan min utbildning börjar klockan 17:30.

En dag i Furuviksparken:

Ursäkta den dåliga kvaliten på bilderna, mobil...
måste....klappa...


Hawaiifesten

Jag var ju på Hawaiifest hos Tessan förra Lördagen, här är lite bilder från festen:

Tessan, Freppa, Minnsintevadhonheter, Linda & moi:


Jag, Crille & Lusen


Theresia:

Jag och Linda:

Töntar oss:

Freppa och jag:

Sofia, Annica, Tessan & kompis:

Lindelus:

Aloha from Tessan och Ankan:

Jag & Sofia:

Magnus? och T:

Sofia & Crille:

Annica:

Sofia och bubblor:

Hetingen Linda:

Äh.. Lägg av:

Folk:

Kristin m.fl:

L, A, T & S:

Folk:

Aloha:Hemma

Nu är jag hemma i Gävle igen. Jag har som sagt varit och jobbat på Silja line. Jag trivs jättebra där och allt funkar som det ska, så det blir nog det här jag satsar på :)

Jag är hemma två dagar till och på Onsdag åker jag på utbildning i tre dagar i Mariehamn. På utbildningen kommer vi lära oss allt om säkerhet och hur man gör med livbåtar, nödraketer och allt!
Vi kommer få klättra, simma och hoppa och det kommer bli så jävla kul!:)

Efter utbildningen på Fredag så åker jag till Malin i Södertälje och på Lördag går jag ombord igen och går ett 11 dagars pass! YEAH!

Livet börjar ordna upp sig lite och det känns grymt!

Idag har jag och Erik varit på Furuviksparken, det var mysigt :) Vi har kollat på djur och åkt lite karuseller. Kanske sätter in bilder senare om jag orkar föra över från mobilen till datorn.

Imorgon ska vi gå och säga upp lägenheten.. Det känns både skönt och jobbigt..
Sen ska vi till Valbo där jag ska shoppa lite smågrejor inför jobbet, pluss att jag ska kolla efter ny mobil och antagligen en dator som jag kan ta med mig på jobbet.
Later

Jobb på Cityfesten

Ok, jag är inte besviken.. Jag hade det på känn. Jag visste det här.

Det blir inskolning på Silja line nu i veckan under hela Cityfesten. Men jag gråter inte för det, jag vill ha det här jobbet så det bara skriker om det. Jag ska kämpa och fjäska och göra allt för att få det.. Jag går inte med på att jag får ett nej eller så efter inskolningen, nej nej! Det är oacceptabelt! Och om jag inte får det, så söker jag igen och igen och igen tills jag får det!
 Jag ska få ett jobb. Jag ska flytta till Sthlm. Jag ska leva livet. Jag ska älska livet.


Tänk om jag ångrar mig sen....

GårdagenIgår var vi på Hawaiifest som sagt.. Theresia hade fixat jättemysigt och trots regnet satt vi ute under massa partytält. Det var roligt och vi lekte lite lekar och drack oss berusade. Hade dock väntat mig svineri från mitt och Lindas håll, men vi höll oss i skinnet dock.. Drog på krogen vid tolv med Hawaiikjolarna, helt OK!

Mer bilder kommer när Linda har skickat!

Snart Cityfest, men jag vet inte hur jag ska styra upp allt eftersom jag redan är bokad alla dagar och förslag kommer in från alla håll.. Kanske fixar en stor fest här på Lördag så alla blir nöjda. Finns det nått intresse?

Nu blir det film med älsklingen, vi har kollat på "humor från tv4" fram till nu..Redbull Vodka

Det dricker jag nu, det är mums! Kanske inte det bästa egentligen eftersom mitt humör flackar fram och tillbaka hela tiden.. Men snart ska jag till bussen och åka till Bomhus och gå på Hawaii-fest, det ska bli riktigt roligt.. Jag har verkligen gått in för dethär med Hawaii också.. Ser ut som en slampa med löshår, mycket smink och blommor.. Aja, bilder kommer väll sen antar jag..
Nu visslade Erik i mitt öra så jag tappade bort mig..

Men vi ses i dimman, eller nått!

nu ska jag på hawaiifest - en ursäkt så man kan få klä sig lättklätt och se slampig ut.. mmm i like!


RSS 2.0