Upplåst

Jag har ju haft bloggen låst nu ett tag för alla eftersom jag inte orkade med stressen och pressen med att uppdatera hela tiden och komma på nånting att skriva. Det kändes bara meningslöst för stunden, men nu är jag back on track!

Skulle egentligen vilja göra en ny blogg, för jag orkar inte gå igenom alla gamla inlägg på den här bloggen och radera. För det är lite jobbigt, att man inte vet vad man har skrivit förrut och folk kan gå tillbaka och läsa.. Hursomhellst.. Kanske kommer en ny blogg, men då låter jag er veta!

Förövrigt så mår jag bra. Trivs bättre och bättre på jobbet, och nu har jag fått riktiga kompisar också ;) Inte bara sånna som man kommer bra överens med utan folk man vill göra saker med på fritiden också.
Dom kommer till mig den 20:e Februari förresten! Gud vad jag längtar!!

Och nästa helg kommer Malin hit, det ska bli helt tok skojigt! Hon sa det igår och jag blev helt till mig. Måste hitta på massa roliga saker då! Jag har inte festat på hela året , haha försöker lura er att det ska låta värsta länge men det har ju faktiskt bara gått 15 dagar på det här året haha. Men nästa helg då får det faktiskt ta och bli en liten pilsner tillsammans med Malin i goda vänners lag!

Har kommit igång med träningen också och det känns skönt, var nyss och gymmade lite med Michan..

Imorgon blir det Stockholm, ska göra en grej klockan 15:00. Men eftersom det inte är säkert att det går att genomföra så vill jag inte skriva ut det här ännu, men imorgon får ni veta vad det var jag gjorde!
Ska iallafall umgås med Adde och sova där fram till Lördagen, sen blir det Gävle igen!

På Söndag blir det jobb igen. Endast 4 dagar så det känns finnemang!

Jag har verkligen försökt tagit tag i mig själv nu, det var ett av mina nyårslöften; att ta tag i livet och göra saker utan att skjuta fram dom. Livet blir verkligen till det man gör det!

Heja livet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0